Brăţară “Angel Wings”

Brăţars “Angel Wings” este realizată dintr-un şirag de perle de sticlă gri. În partea din faţă, central se găseşte o figurină metalică aurie cu acril negru în formă de aripi de înger încrustate cu cristale albe. Suportul pe care este realizat brăţara este elastic. Aripile sunt un suimbol al avântului, al eliberării şi nu în ultimul rând al zborului. O simbolistică perfectă pentru Sărbătorile de Crăciun, brăţara poate fi purtată atât la rochii cât şi la bluze din dantelă.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataragriaripiaripi de ingerauriucristalenegru

Brăţară “Angel Wings”

(cod: 8040)
17.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţars “Angel Wings” este realizată dintr-un şirag de perle de sticlă gri. În partea din faţă, central se găseşte o figurină metalică aurie cu acril negru în formă de aripi de înger încrustate cu cristale albe.
Suportul pe care este realizat brăţara este elastic.

Aripile sunt un suimbol al avântului, al eliberării şi nu în ultimul rând al zborului. O simbolistică perfectă pentru Sărbătorile de Crăciun, brăţara poate fi purtată atât la rochii cât şi la bluze din dantelă.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata