Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

 

Egyszerűen fehér-fekete

Markáns, karakteres outfitünk lesz a fehér howlitból és ezüst elemekből készült bizsuszettől. Ez kissé sportos, kissé etnó, kissé minimál. Rajtunk múlik, melyik oldalát erősítjük.

Ezúttal nem annyira színekkel, mint inkább stílusokkal kísérleteztem - mindenekelőtt letisztult formákkal és hideg fehérrel, mert a szettet alkotó kövek, színek ezt diktálják a leghatározottabban. A színeket tekintve valóban fehér-fekete, ám öltözetem stílusa ennél sokkal árnyaltabb. Igaz, hogy minimál, de a nőies is jellemző rá. Tehát: bőszárú, bokáig érő, madeira csipkés nadrághoz fehér, sportos, ugyancsak csipkével díszített blúzot választottam. A cipőm fehér-fekete platform, hozzá fehér levéltáska. És mindennek koronája a fehér howlit fülcsi, karkötő és a szetthez javasolt fekete köves gyűrű.

Komolyan minimalista, hűvös, feminin szerelés, amelyben bárhol megjelenhetünk: talál munkahelyre, üzleti ebédekhez, városi sétához, randira, esti programokhoz.

A szigorú stílusnak ellenekzőjét is kihozhatod a bizsuszettel. Én fesztiválos, nyaralós laza szereléshez válogattam: rózsaszín ujjatlan tophoz, umbra mezőn rózsaszín pöttyös shorthoz, kávébarna válltáskához és platform szandálhoz. Ruháim uralkodó tónusa a barnás rózsaszín, ám a cipőm és a nadrágom feketét is tartalmaz. A nadrág mintázata fehérbe hajlik. A mélyen kikerekített nyakhoz tökéletesen passzol a fehér köves nyakék, a hozzá tartozó karkötő és a már említett fekete gyűrű. A fülbevalót elhagytam, mert ez alkalmivá teszi öltözetünket, most viszont célom minél lazább szerelést összeállítani.

Ha előbb fesztiválra, most városi, tengerparti kirándulásra válogattam ruhadarabokat. Bordó-fehér-fekete csíkos trikóhoz fehér trapéznadrágot, az előbbi fekete-barna platform szandált és egy csokibarna mini tote-ot választottam a howlit köves fülcsihez, karkötőhöz és a gyűrűhöz.

...Sajnos, az egész nyár nem szólhat a fesztiválokról, kirándulásokról... szerencsére sokoldalú a fehér-fekete szett: visszafogott, elegáns hivatali öltözethez is talál. Megmaradtam a pasztelles-barnás árnyalatoknál. Púderrózsaszín szűk nadrághoz, könyökig érő fekete pulcsihoz, folkos tote-hoz és block-sarkú cipőhöz társítottam a bizsuszettet. A nyakék fekete része ismétli a táska és a blúz feketéjét, a fehér pedig jól érvényesül a szűk kerek nyakon. A háromnegyedes ujj valósággal kéri a karkötőt, a fülbevaló pedig a táska stílusával harmonizál, a cipő meg a fekete-barna összefoglalója.

Miként az elegáns, úgy a sportos, casual városi viseletekhez is passzol a fehér howlit-szett. Farmerrel, fehér álló galléros blúzzal, sneakerrel és az előbbi etnó tote-tal kombináltam. A mélyen legombolt blúzhoz nyakéket, a feltűrt ingujjhoz karkötőt és ezzel ellentétes kezemen gyűrűt viseltem.

Valamivel elegánsabb, de a fehér sneakertől továbbra is sportos a szürke, háromnegyedes matróznadrágból, a betűrt ingből és sárga!!! válltáskából álló komplém. Ehhez ugyanazokat a bizsukat társítottam, mint előbb: nyakéket, karkötőt, gyűrűt. A táskától és a cipőtől az egész sportos, városi szerelés sétához, haverekhez, vásárláshoz.

Hűvösebb napokra – ezen a nyáron az ilyen ritka – fehér-fekete jacquard kabáttal (egyelőre blúz nélkül, blúz helyett), fekete bokáig érő szűk nadrággal, hegyes orrú cipővel fogom hordani a bizsuszettet. Blézerem sűrűn kockázott, jelentéktelen a dekoltázzsal, így lemondok a nyakékről, de a fülbevalóról és a karkötőről nem. A karkötő jobban érvényesül feltürt ujjal, és a fekete gyűrű ehhez a szereléshez is jól talál.

Egyik kedvenc sportos outfitemet mutatom most be, amelyet szürke tónusa miatt is szívesen hordok. Kedvelem a mostani sportos irányzatokat, a laza atléta ruhákat, melegítőket. Ezúttal a szürke melegítőt poncsóval, fekete magassarkú szandállal viselem, a kedvenc fehér howlit nyakékkel, a hozzá illő karkötővel és az elmaradhatatlan fekete gyűrűvel. Noha egy egyszerű edző nadrágot választottam, outfitem kényelmes, nagyonis nőies városi, korántsem edzőtermi viselet. Ezért is döntöttem a fekete levéltáska mellett.

A következő együttes is a sportos és az elegáns izgalmas keveréke. Ezúttal is az egyhangú fehér-fekete-szürke tónus uralkodik. Ennek ellenére viseletem dinamikus, izgalmas, nyoma sincs az unalomnak, s ehhez nem csak a ruhák szüluettje, de a bizsuk is hozzájárulnak. A feketével kockázott fehér aszimmetrikus blúzhoz a fehér howlitt nyakéket választottam, mert a kis kerek nyakkal izgalmas párosítás, a karkötő és a gyűrű továbbra is outfitem kellékei. A fülbevalóról lemondtam, hiszen túl nőies, túl elegáns és inkább etnó - sportos viseletemhez nem igen talál.

A következő szereléssel a fehér-fekete szett többoldalúságát, sokarcúságát bizonyítom. Kék-fekete kockás, vintage mintás mini ingruhához nyakéket, karkötőt és fülcsit választottam. A fülcsi a ruha fehér-fekete vintage mintájával harmonizál, miként a nyaklánc és a karkötő is. A táska az ingruha rózsaszín foltjait ismétli, a cipő feketéje mindent összefog.

A színek és sziluettek szokatlan társításából lazább munkahelyi viseletet varázsoltam. A szerelés délutáni és szórakoztató esti programokhoz is jól talál - ma este én ebben ruccanok ki a haverekkel! Ti?