Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

 Divatfotózás - Larisa Jurca

- making of edition -

 

Larisa Jurca eBiju photoshoot campania mai - iulie 2019  

Larisa második alkalommal modellünk, első alkalommal 2018-as téli kampányunkban szerepelt. A fotózás reggelén már friss és energikus, rögtön posztol is pár képet a smink után és az első lefotózott ékszer szettel.

Post instagram shooting photo eBiju campania mai - iulie 2019      Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019

A fotózás közvetlen hangulatú volt, sok vicces pillanattal. Larisa egy nyílt és humoros egyéniség, ez sokat számított, a nap eseményei könnyed légkörben és izgalmasan zajlottak.

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019
 
 


A tökéletes képhez több testbeállítás szükséges, ami nem mindig sikerül egyedül. Ahhoz, hogy a modellel bemutatott fotón minden bizsu jól látszódjon, modellünk több pozíciót kell felvegyen, amiben sokszor maga a fotós segít..

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 2

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 2   Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 3

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 3
 


Egy nyári kampány hangulatának egyik alapeleme egy mesés "wet look" frizura. A wet look jól áll Larisának, bár korábban volt már hasonló frizurája, kellemesen csalódott azon, ahogy ezeken a fotóinkon mutat.

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 wet look    Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 wet look 2
 


Larisának nagyon tetszettek nyári kollekciónk színes bizsujai, rengeteg selfie-t készített kedvenc szettjeivel. Melyik szett a Te kedvenced új katalógusunkból? Lapozd fel nyári katalógusunkat és válaszd ki kedvenc kiegészítőd!

Larisa Jurca photo shooting eBiju mai - iulie 2019 Larisa Jurca      Sedinta foto ebiju Larisa Jurca