Meniu blog»
Toate articolele din blogul de bijuterii
Cristale - strălucirea dorită de mirese

Cu câteva zile în urmă, v-am arătat cum aţi putea combina un set elegant cu cristale, - conceput iniţial pentru mirese - cu outfituri de zi cu zi. În această postare vă voi da câteva idei vouă, mireselor!

Era cristalelor – o notă de extravaganţă

O noutate în modă este trendul de a purta cristale care arată ca cele originale, în combinaţie cu haine casual.

Negru casual

Sunt mai multe opinii cu privire la negru: unii cred că negrul este culoarea doliului, alţii poartă haine negre din cauza siluetei ... iar eu îl identific cu stilul şi eleganţa. Este o culoare sofisticată, uşor de purtat, care poate fi folosită în foarte multe combinaţii.

Minimal art 3 în 1

Mă captivează minimalismul prezent în lumea modei. Îmi inspiră forţă crudă. Oamenii care au un stil minimal caracteristic, atrag privirile cu prezenţa lor.

În culorile curcubeului

Poate că natura plină de viaţă, culoare şi căldură sau zilele lungi şi luminoase ne inspiră ca vara să alegem culorile calde şi vii. Culorile cele mai actuale sunt albastrul deschis, galbenul, portocaliul aprins şi carminul.

Spirit copilăresc – Hello Kitty la "maturitate"

Este o zicală care spune că fiecare dintre noi e încă un copil în adâncul sufletului. Ei bine, unii sunt puţin prea infantili, alţii devin mult prea serioşi, şi îmbătrânesc înainte de vreme. Iar restul ... deci, restul pot să poarte un pandantiv cu Hello Kitty la locul de muncă.

Cenuşăreasa

Povestea unei bijuterii de care ne e "frică" la prima vedere

Concurs de fotografie eBiju - 16 mai - 15 iulie 2015

Surprinde-ţi prietenii cu un altfel de fotografie, arată-ne că eşti fan eBiju şi vei fi premiat!

Cele mai noi articole
Cristale - strălucirea dorită de mirese Era cristalelor – o notă de extravaganţă Negru casual Minimal art 3 în 1 În culorile curcubeului Spirit copilăresc – Hello Kitty la "maturitate" Cenuşăreasa Concurs de fotografie eBiju - 16 mai - 15 iulie 2015 » Vezi toata lista de articole din blogul de bijuterii