Promoţie Set Luxury și Pandantiv fluture

(cod produs: 7250)
84.5 Lei
Descriere colier
Pachetul promoțional conține setul "Luxury" format din colier si cercei din cristale, colier în formă de vârfuri de stea alcătuit din mai multe şiruri de cristale. Lungime colier: 32 + 18 cm, cercei: 4.2 cm; și pandantiv în formă de fluture auriu cu cristale pe lanț auriu, dimensiuni fluturaş: 2 x 1.5 cm, lungime: 45.5 cm.

Setulul Luxury va atribui personalitate, graţie şi şarm ţinutelor elegante, fiind uşor de accesorizat şi remarcându-şi posesoarea prin stil şi gusturi alese. Pentru o apariţie cuceritoare şi un look perfect, vă recomandăm să purtaţi acest minunat colier alături de cercei. Cele mai rafinate ţinute, de zi sau de seară, îşi vor afla perfecţiunea însoţite de acest minunat colier, remarcându-şi posesoarea prin eleganţă fără cusur.
Pandantivul fluturaş auriu format din cristale aurii poate fi purtat la o rochie cu decolteu simplu adăugând strălucire instantaneu ținutei tale. Puteți oferi acest pandantiv cadou pentru persoana iubită cu ocazia zilei de naștere, zilei onomastice de 1 martie sau de martișor.
Fluturele este simbolul transformărilor prin care un om trebuie să treacă și pe care trebuie să le accepte pentru a-și găsi echilibrul și pentru a descoperi frumusețea vieții. Este simbolul libertății spiritului, al vieții fără constrângeri și fără bariere mentale. De asemenea, este amuleta care atrage energii senzuale asupra celui care o poată, sporindu-i șansele de a își găsi un partener de viață. Mai mult, pandantivul fluture aduce stabilitate și armonie în cuplu.

COMPLETEAZA ACEST LOOK
Bijuterii asemanatoare
Set Holyday Season
Set Holyday Season
39.5 Lei 53 Lei Cod: 7372
Set “White Shine“
Set “White Shine“
39.5 Lei 53 Lei Cod: 7371
Set Elegant Night
Set Elegant Night
39.5 Lei 53 Lei Cod: 7370
Set Shiny Crystals
Set Shiny Crystals
45 Lei 79 Lei Cod: 6816
Set
Set "Christmas Shine"
45 Lei 79 Lei Cod: 6815