Colier Greek Mood

(cod produs: 7314)
56 Lei
Descriere colier
Colier multişirag format din trei rânduri de perle de sticlă, ordonate în mod crescător. Rândurile au fiecare în parte un centru de interes dat în mare parte de folosirea pietrei de howlit. Centrele de interes sunt de asemenea concepute în mod crescător iar impreună formează un triunghi cu baza pe randul trei şi vârful pe rândul unu.
Materialele folosite sunt: perlele de sticlă albă care sunt predominante şi care contrastează armonios cu piatra howlit turcoaz, în formă de bănuţ, cu irizaţii. Colierul conţine de asemenea sidef alb în formă de tub circular şi elemente neregulate de culoare aurie metalizată. (Diametru bănuţ howlit: 0.8 cm, Diametru perle: 0.6 cm)

Colierul Greek Mood duce cu gândul la însorita Grecie, la cladirile albe care oferă protecţie împotriva soarelui, cu accente de albastru care contrastează cu cerul ca de cerneală.
Stilul grecessc este predominat de simplitate, minimalism şi luminozitate, caracteristici care se regăsesc şi în setul Greek Mood în conceptul simplist şi minimalist al formelor şi luminozitatea dată de culoarea albă predominantă şi de turcoazul senin. Accentele de auriu din set simbolizează bogăţia şi eleganţa bijuteriilor greceşti.

Materialele naturale din colier precum piatra howlit şi sideful stimulează inspiraţia şi actul de creaţie. Stălucirea sidefului fascinează din cele mai vechi timpuri, iar scoicile şi perlele sunt un simbol al bogăţiei şi al rafinamentului.
Lungime: 55 cm
COMPLETEAZA ACEST LOOK

Set Pearls&Howlite
Cercei howlite Greek Mood
Cercei howlite Greek Mood
10.5 Lei Cod: 7316
Brăţară Greek Mood
Brăţară Greek Mood
24.5 Lei Cod: 7315
Colier Greek Mood
Colier Greek Mood
56 Lei Cod: 7314
Inel howlite albastru
Inel howlite albastru
19.99 Lei Cod: 5198