Colier "Boho Style"

(cod produs: 7281)
36 Lei
Descriere bijuterie
Colier "Boho Style" cu floare si mărgele fimo şi textil pe șnur împletit alb-auriu cu un ciucure bordo.
Stilul boho chic a aparut în perioada 2004 - 2005, în Marea Britanie și apoi în SUA. Boho vine de la "bohemian" deci, după cum probabil ați ghicit, este vorba despre un stil boem, adoptat în prima faza de către vedete precum Sienna Miller, Kate Moss, gemenele Olsen, Nicole Richie. Până în prezent, stilul s-a perfecționat și rafinat continuu, ajungând să fie adoptat și propagat ca și trend al acestui an în toată lumea.
Stilul boho îți dă libertatea de a face cele mai năstrușnice combinații! Un alt element cheie al stilului boho este acela al versatilității pieselor, care au marele avantaj că pot fi purtate atât împreună, cât și separat.
Datorită modelului bogat și culorilor vesele, colierul "Boho Style" va fi un accesoriu modern și usor de asortat pentru o dupa masă în oraș cu prietenii, pe plajă sau la o plimbare pe faleză.
Colier "Boho Style" poate fi asortat cu ușurință la rochii maxi înflorate, pălării, pantaloni largi, kimonouri, articole vestimentare cu printuri etnice inspirate de culturile asiatice, franjurate, dantelate, din piele întoarsă și velur, tunici, pantaloni cu talia înaltă, poncho-uri, jeansi rupți sau decolorați.

Diametru mărgele: 1.2 - 1.4 cm. Floare fimo: 3.6 cm.
Lungime: 62.5+7.5 cm
COMPLETEAZA ACEST LOOK

Set Spring Flowers
Cercei
Cercei "Boho Style"
13 Lei Cod: 7283
Brăţară
Brăţară "Boho Style"
14 Lei Cod: 7282
Colier
Colier "Boho Style"
36 Lei Cod: 7281