Tatuaj temporar auriu ‘Beautiful’

(cod produs: 8265)
3.5 Lei  7.5 Lei
Descriere tatuaj temporar

Tatuaj temporar auriu metalizat, în formă de pană cu elemente decorative vegetale şi textul ‘Beautiful’ în scris caligrafic. Fiecare tatuaj poate fi folosit separat prin decuparea lui.


Sfaturi de aplicare tatuaj temporar  1. Asiguraţi-vă că pielea pe care urmează să aplicaţi tatuajul temporar este curată şi degresată, fără urme de uleiuri de corp, creme sau alte loţiuni de corp.

  2. Decupaţi tatuajul dorit cât mai aproape de marginile lui pentru a putea poziţiona tatuajul cât mai uşor.

  3. Îndepărtaţi folia de protecţie transparentă de pe faţa tatuajului şi aşezaţi tatuajul cu faţa în jos pe zona de piele dorită presând uşor până când tatuajul se fixează superficial.

  4. Umeziţi bine hârtia de pe spatele tatuajului cu ajutorul unui tampon de vată sau a unei dischete demachiante până când hârtia se desprinde cu uşurinţă. În cazul în care hârtia nu se desprinde uşor, mai umeziţi încă o dată hârtia şi încercaţi din nou.

  5. După îndepărtarea hârtiei de pe tatuaj, lăsaţi să se usuce timp de 10 minute fără a întinde respectiva parte de piele sau fără a face mişcări bruşte, pentru a nu provoca fisuri pe suprafaţa tatuajului.


Tatuajul temporar durează între 3 şi 5 zile în funcţie de cum îl îngrijiţi.


Pentru o durabilitate cât mai mare nu insistaţi în timpul spălării pe zona de piele tatuată, nu aplicaţi parfum sau uleiuri de corp care au ca rol îndepărtarea tatuajului.


*Pentru o experienţă cât mai reuşită te sfătuim să ceri ajutorul unei alte persoane în aplicarea tatuajului.


Sfaturi de îndepărtare tatuaj temporar


Tatuajul temporar se îndepărtează cu ajutorul uleiurilor de corp, a uleiului alimentar sau cu demachiant. Zona tatuată se masează cu un tampon de vată sau o dischetă demachiată îmbibată în ulei. Tatuajul va fi îndepărtat în câteva secunde.


A nu se aplica tatuajul pe o piele sensibilă sau o piele alergică la substanţe adezive.


A nu se utiliza la copii cu vârsta sub 6 ani.

COMPLETEAZA ACEST LOOK

Set turcoaz cu elefant roz şi cristale colorate